Ο Νάνο εντάχθηκε στον Σύλλογό μας το καλοκαίρι του 2013 και ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με το «τριφύλλι». Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην Ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ποδοσφαιριστή:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού,

έφτασε η στιγμή που έπρεπε να πάρω την δυσκολότερη απόφαση της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου και πρώην συμπαίκτες μου στην ομάδα για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2013.Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό Ζέκα και τον πρώην συμπαίκτη μου Νταίηβιντ Μέντες για όλη την μεγάλη βοήθεια που μου έδωσαν σ’ αυτό το τόσο σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Η οικογένειά μου και εγώ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε βέβαια τους φιλάθλους και την “Θύρα 13” καθώς και ότι όταν έφτασα στην Αθήνα ήμουν άγνωστος ενώ τώρα αναχωρώ σαν ένα ακόμα μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε ότι έγινε εφικτό στην διάρκεια των τελευταίων τριών ετών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους. Mε έκαναν να αισθανθώ αγαπητός και αγαπημένος! Αισθάνομαι λοιπόν θλιμμένος αλλά συγχρόνως χαρούμενος που μια νέα περιπέτεια ξεδιπλώνεται μπροστά μου, στην χώρα μου. Πραγματικά πήρα μια δύσκολη απόφαση.
Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου, στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο τα καλύτερα.

Θέλω να ξέρετε ότι έχετε έναν ακόμα φίλο που θα ακολουθεί τον Παναθηναϊκό μέχρι… το τέλος του κόσμου!».