Μόνοι τους αύξησαν το βαθμό δυσκολίας οι Νέοι του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ, μόνοι τους κατάφεραν να φτάσουν σε νίκη με το ευρύ 4-1.

Οι Πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Παρά ταύτα το σκορ άνοιξε ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο 27’ ένα ασθενές γύρισμα του Σαντικάι, με τον Καλαϊτζάκη να κλέβει τη μπάλα και να σκοράρει. Στο 39’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Σερπέζη μόνο από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει άστοχα.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει πέναλτι μετά από ανατροπή του Τζαβίδα και τον Ηλιάδη να ευστοχεί. Οι Πράσινοι πίεσαν για δεύτερο γκολ και τελικά τα κατάφεραν στο 73’ με τον Βαγιαννίδη ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση και με διαγώνιο σουτ σκόραρε. Το Τριφύλλι απελευθερωμένο πια έφτασε στο 3-1 στο 76’ έπειτα από γύρισμα του Καλομοίρη και κοντινό σουτ του Σερπέζη. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 83’ με κεφαλιά του Σπίνου έπειτα από κόρνερ του Αθανασακόπουλου.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (80’ Καρβούνης), Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Σπίνος, Σερπέζης (85’ Κώστας), Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος (80’ Σαμαράς), Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (66’ Καλομοίρης), Σούλτσε (80’ Νιάρχος).