Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους του Ατρόμητου, στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και με πίεση ψηλά προσπάθησαν να απειλήσουν τον αντίπαλό τους. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε ένα γκολ, όντας άτυχοι στο 30ο λεπτό με το σουτ του Μοιρασγεντή να σταματάει στο δοκάρι!

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» άλλαξε σύστημα και παράλληλα ισορρόπησε το παιχνίδι, επιχειρώντας να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, όμως οι προσπάθειες των Δημήτρουλα και Λώλου δεν καρποφόρησαν…

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Κιτσόπουλος, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ψαράκης, Κακοσίμος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ζώης, Κούκρας, Δόσης, Βιταλιώτης και Παναγιωτίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Γκουντούνας (46’ Μαργαρώνης), Σπίνος, Μανιδάκης, Νικολογιάνης, Βαρέσης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Λώλος (62’ Σέχου), Καλομοίρης (40’ Γιαούπι), Δημητρούλας.