Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους του Πλατανιά, στο γήπεδο Μουρνιών Μινωταύρου, για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20, διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί τους.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο «έφτιαξαν» δυο καλές φάσεις για να σκοράρουν, ενώ παράλληλα πέτυχαν και το 0-1 στο 17ο λεπτό…

Όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Χατζηγιοβάννη ο Πίσπας «πάτησε» στην αντίπαλη περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο βρήκε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Κασωτάκη!

Στην επανάληψη, όμως,, οι Χανιώτες ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 54’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκουλουδάκη, ενώ σταδιακά βελτίωσαν και την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το 1-1 μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 54’ Σκουλουδάκης / 17’ Πίσπας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Μαραγκουδάκης, Τσατσαρώνης (32’ Στεφανίδης Ηλ.), Σταθινάκης, Ρουσσάκης Εμ. (46’ Ρουσάκης Ευγ.), Παπαδάκης, Σέχου, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Καμπόσος (82’ Κοκάκης), Ζίκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Αγιασιώτης (75’ Ξηρός), Σάμιος (68’ Βαλμάς), Τριανταφυλλόπουλος (75’ Μίγγος), Ανδρέου, Θεοχάρης, Παπανικολάου, Στάϊκος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.