Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους Νέους του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν εκείνους του Λεβαδειακού με το επιβλητικό 5-1 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό έντονη βροχή και οι «πράσινοι» ήταν… ασορτί, αφού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους. Είναι χαρακτηριστικό πως άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’, με την κεφαλιά του Παπανικολάου, μετά από σέντρα του Γιώργου Αγγελόπουλου από τα δεξιά!

Παράλληλα, στο 14ο λεπτό, ο Μπουζούκης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των Βοιωτών έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 45’, σε προσπάθεια του Στάικου…

Στην επανάληψη το «τριφύλλι» δεν… κατέβασε ταχύτητα και έτσι στο 55ο λεπτό, ο Σερβιλάκης σέντραρε από αριστερά για να έρθει ο Μπουζούκης και με κοντινή προβολή να κάνει το 3-0.

Ο Λεβαδειακός μείωσε προσωρινά σε 3-1, στο 71’, όταν από ωραία κάθετη πάσα του Σένκα ο Πότσης πλάσαρε εύστοχα τον Κότσαρη, για να έρθει η ανατροπή του Χατζηγιοβάννη -δέκα λεπτά αργότερα- και η εύστοχή εκτέλεση πέναλτι από πλευράς Μίγγου.

Ενώ ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα ακόμα γκολ, με τον Παπανικολάου στο 89’ να κάνει το ευθύβολο μακρινό σουτ και να διαμορφώνει το τελικό όσο και εντυπωσιακό 5-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 2’-89’ Παπανικολάου, 14’-55’ Μπουζούκης, 81’ Μίγγος / 71’ Πότσης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Σερβιλάκης (63’ Ζήκος), Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (63’ Κουντουριώτης), Στάικος, Παπανικολάου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (83’ Δημήτρουλας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κολοβός, Κωτσαλάς (46’ Καμπόσος), Αντωνιάδης, Χαρκουτσάκης, Μακρής, Μπρεγκασι (75’ Μεμινάι), Χρυσικός, Σβέρκος (54’ Αλεξανδρής), Πότσης, Σένκα, Ζιμπερι.