Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Παίδες του Παναθηναϊκού, καθώς κέρδισαν με 3-0 εκείνους του Πλατανιά, στο Κορωπί, στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής του τέταρτου γύρου για τον Α’ όμιλο στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Οι εκκολαπτόμενοι άσοι του «τριφυλλιού» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ, χάνοντας το εισιτήριο για τον τελικό στο τελευταίο ματς…

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, ο Άρης Κυριαζής δοκίμασε κάποια παιδιά σε διαφορετικές θέσεις, ωστόσο ακόμα κι έτσι ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και με ωραίους συνδυασμούς έφτασε σε μια ακόμα άνετη επικράτηση!

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν μόλις στο 7’, όταν από σέντρα του Αλεξόπουλου από δεξιά ο Τζαβίδας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 25ο λεπτό και μετά τη σέντρα του Ζαγαρίτη από αριστερά, η άμυνα των φιλοξενούμενων σημείωσε αυτογκόλ.

Το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε δυο λεπτά αργότερα, όταν μετά από ατομική ενέργεια από τον άξονα ο Σερπέζης σούταρε, η μπάλα βρήκε αρχικά στο αριστερό δοκάρι, ακολούθως στο δεξιά και μετά κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα!

Παράλληλα, στο 50’, ο Κώστας είχε την ευκαιρία να χριστεί κι αυτός σκόρερ, αλλά το σουτ του έξω από την περιοχή του Πλατανιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο πεντάλεπτο, αφούτραυματίστηκε ο Παρασκευόπουλος.

ΣΚΟΡΕΡ: 7’ Τζαβίδας, 25’ (αυτ.) Σαρρής, 27’ Σερπέζης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σουρδής, Μπάκος, Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Αλεξόπουλος, Τζαβίδας (64’ Ντοματάς), Ζαγαρίτης (40’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Κώστας (66’ Πράπας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σκουμπάκης, Παγωνάκης, Στεφανίδης, Νικολακάκης, Μαράκης, Τζουγκράκης, Λαζίδης, Βρέτο (25’ Σαρρής), Μαλιχούτης (61’ Σκέντζος), Κουτσουπιάς, Σταυρουλάκης (71’ Αλιφιεράκης).