Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Κ20 του Παναθηναϊκού που μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά επέστρεψαν στις νίκες παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας της Κέρκυρας με 3-0 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ20.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ επιθετικοί και αποφασιστικοί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κυριαρχώντας στο γήπεδο και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, όμως τόσο η δική τους αστοχία στην τελική προσπάθεια, όσο και οι επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα καθυστερούσαν το… μοιραίο κρατώντας το 0-0. Στο 10’ ωστόσο ο Αποστολάκης πλάσαρε σωστά μέσα από την περιοχή ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας την ομάδα του μπροστά. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει μετά από κόρνερ και σύγχιση στην περιοχή του ΑΟΚ στο 25’ κατάσταση την οποία εκμεταλλεύθηκε ο Εμμανουηλίδης για να σκοράρει με το κεφάλι «γράφοντας» το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» είχε κι άλλες καθαρές φάσεις για γκολ με κυριότερες τα δοκάρια των Εμμανουηλίδη και Θεοχάρη.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Παναθηναϊκός πέτυχε και το τρίτο τέρμα του που ήταν και το πιο όμορφο απ’ όλα. Οι παίκτες των Φρατζέσκου-Ταράση έκλεψαν την μπάλα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα από τους αντιπάλους τους και την κυκλοφόρησαν άψογα μέχρι την τελική πάσα και το πλασέ του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Εμμανουηλίδη που σκόραρε για δεύτερη φορά στον αγώνα. Το… περίεργο ήταν πως το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, καθώς χωρίς υπερβολή ο Παναθηναϊκός δημιουργούσε φάσεις με τόσο μεγάλη συχνότητα που θα μπορούσε να έχει σκοράρει πολύ περισσότερο. Εστω κι έτσι πάντως η νίκη αυτή κράτησε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς έναντι 40 του δεύτερου Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός:Χριστογέωργος, Ζερβόπουλος, Θεοχάρης, Ζωγραφάκης, Παλασκώνης, Σκεντεράι (57′ Θεοδωράκης), Αποστολάκης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης (57′ Ξεπαπαδάκης), Δημήτρουλας, Σέχου (72′ Ραφαήλ).