Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας επισκέφθηκε εχθές την «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και τον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», o Djibril Cisse, ο Sydney Govou, ο Sebastian Leto, ο Josu Sariegi, ο Γιώργος Καραγκούνης , ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Μate jr Simao, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Χάρης Μαυρίας, 13 μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πρωταθλήματος και δημοφιλείς παίκτες του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά με ζεστά χαμόγελα και πολλά δώρα.

Τους παίκτες συνόδευαν ο Υπηρεσιακός Πρόεδρος κος Τζόνι Βεκρής, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής και υπεύθυνος των Διεθνών Σχέσεων κος Βαγγέλης Πέτσος και ο Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής κος Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κος Εμμανουήλ Παπασάββας, τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στους θαλάμους και στους χώρους της Ογκολογικής Μονάδας όπου έμειναν πολλή ώρα με τα παιδιά μοιράζοντάς τους αυτόγραφα και δώρα.

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος του Παναθηναϊκού Τζόνι Βεκρής δήλωσε κατά την άφιξή του: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ. Εμείς ως Παναθηναϊκός αισθανόμαστε τιμή και χαρά που είμαστε δίπλα στα παιδιά. Είμαστε συγκινημένοι και ο αθλητισμός πρέπει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπo».

Εκ μέρους των παικτών δηλώσεις έκαναν ο Αλέξης Τζόρβας και ο Djibril Cisse που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το καινούριο νοσοκομείο, το οποίο χαρακτήρισαν «πρότυπο» και «μοναδικό στο είδος του» σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και τη χαρά τους που βρίσκονται κοντά στα παιδιά για να τους δώσουν κουράγιο και αισιοδοξία. Ο Αλέξης Τζόρβας δεν παρέλειψε να συγχαρεί την κυρία Βαρδινογιάννη που έφερε εις πέρας ένα τόσο μεγάλο έργο και να την διαβεβαιώσει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα στο πλευρό της για να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε και συνεχάρη την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού για το ξεχωριστό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας που δίνουν με την επίσκεψή τους αυτή, αλλά και για τη σταθερή και συνεχή υποστήριξη τους εδώ και πολλά χρόνια στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», λέγοντας:

«Σας ευχαριστώ που για μια ακόμα φορά, βρίσκεστε σήμερα ανάμεσά μας, και μάλιστα στο Νοσοκομείο που με τόση χαρά και συγκίνηση σας περίμεναν τα παιδιά.Tους δίνετε μεγάλη δύναμη και χαρά αυτή τη στιγμή που δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Επίσης και εμάς, με την παρουσία σας, μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε το έργο μας. Η παρουσία σας δηλώνει τη βαθειά σας ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στα παιδιά που είσαστε τα ινδάλματά τους. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πολλές επιτυχίες στις προσπάθειές σας!»

Πριν φύγουν οι επισκέπτες, στόλισαν με τις ευχές τους το «Δένδρο των Ευχών» που δεσπόζει στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Παράλληλα με την επίσκεψη στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», οι Gilberto Silva, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Νίνης, Jean Alain Boumsong, Cedric Kante, Damien Plessis, Στέργος Μαρίνος, Γιώργος Ιωαννίδης, Luis Garcia και Daniel Fernandes, πραγματοποιούσαν επίσκεψη στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Την διοίκηση της ομάδας εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Γόντικας.