Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ για μια ακόμα φορά την «Ομάδα Φιλάθλων» του Γραφείου Εναλλακτικών Δράσεων Επανένταξης του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας – «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.).

Η «Ομάδα Φιλάθλων» στοχεύει στην κοινωνικοποίηση, στην ανθρώπινη επικοινωνία και στην κοινωνική επανένταξη των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας, μέσω της ενασχόλησης και της παρακολούθησης ενός αθλητικού γεγονότος και της προώθησης του φιλάθλου πνεύματος.

Μέσα από αυτή την δράση επιδιώκεται να δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα σε λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας όχι απλώς και μόνο να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά και να συμμετέχουν σε όλη την επικοινωνιακή και ανθρώπινη διεργασία που περιλαμβάνει την κουβέντα και την συζήτηση που γίνεται πριν και μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Έτσι, μια τριμελής ομάδα φιλάθλων βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και της χορηγήθηκαν αναμνηστικά δώρα της ομάδας.

Η συνεργασία της ΠΑΕ με την Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. άρχισε πριν από δύο χρόνια με την συγκεκριμένη δράση, στόχος μας είναι μια συνεχής συνεργασία και προσπάθεια και σε άλλα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. κάντε κλικ εδώ