Το Κέντρο Βρεφών Η ΜΗΤΕΡΑ” στο Ίλιον, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και μελών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Oι ποδοσφαιριστές Ζέκα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Καπίνο, Κουσίδης, Δώνης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρινάκης και Μαυρίας, μαζί με τους κ.κ. Ρότσα και Παπαβασιλείου βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, συνομιλώντας μαζί τους, υπογράφοντας αυτόγραφα και προσφέροντας δώρα. Την ομάδα συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Β. Κωνσταντίνου και το μέλος του ΔΣ κ. Στρ. Σωπήλης.

Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεία της ΟΠΑΠ ΑΕ με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ κ. Γρ. Φελώνη μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και αντάλλαξε ευχές με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού και της ΟΠΑΠ ΑΕ υποδέχτηκε και συνόδευσε ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Δημήτρης Βεζυράκης.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Β. Κωνσταντίνου ανέφερε “Ο Παναθηναϊκός ήταν πρωτοστάτης σε αυτές τις εκδηλώσεις από την εποχή μου κιόλας. Αυτή τη μέρα προσφέρουμε χαρά στον κόσμο που την έχει ανάγκη“.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Καπίνο δήλωσε “Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η υγεία. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα σε όλους τους τομείς και εύχομαι να συνεχίσει αυτές τις ενέργειες“.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για δεύτερη συνεχή χρονιά επισκέπτεται το Κέντρο Βρεφών “Η ΜΗΤΕΡΑ”, θέλοντας να στηρίξει το σημαντικό κοινωνικό έργο που παρέχει και την αμέριστη φροντίδα που προσφέρει στους μικρούς συμπολίτες μας.