Περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν χθες στις κερκίδες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να χειροκροτήσουν τον Παναθηναϊκό της περιόδου 2009-10.

Στην εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε από πλούσια οπτικοακουστικά events και στέφθηκε από πλήρη οργανωτική επιτυχία, παρουσιάστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, φορώντας για πρώτη φορά τη νέα φανέλα, η οποία είχε νωρίτερα παρουσιαστεί επίσημα σε συνέντευξη Τύπου.
Την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου ακολούθησε οικογενειακό διπλό, προπονητικού χαρακτήρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, πράσινους και λευκούς. Το θέαμα ήταν χορταστικό και το σκορ έληξε 7-5 για τους πράσινους. Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι: Σισέ (2) , Γκάμπριελ Καραγκούνης , Ζιλμπέρτο, Λέτο και Σιμάο. Για τους λευκούς τα γκολ πέτυχαν οι: Σαλπιγγίδης (2) και Πετρόπουλος (3).

Πράσινοι: Τζόρβας, Μουν, Βύντρα, Μπίαρσμιρ, Μελίσσης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Γκαμπριέλ, Λέτο, Καραγκούνης, Σισέ.

Λευκοί: Γκαλίνοβιτς, Μαχλελής, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Μάτος, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος