Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 1800, όπου οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα υποδεχτούν τη μικτή της Commercial League.

Ο Αλέκος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Λαμία στις 20 Μαρτίου 1955 και υπηρέτησε πιστά το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα και Πανελευσινιακό έχοντας 189 συμμετοχές στην Εθνική και 6 γκολ. Μετά την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας του ως ποδοσφαιριστής, εργάστηκε σε πολλές ομάδες ως προπονητής ενώ παράλληλα υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ.

Στον αγώνα θα δώσουν το παρών μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού (Αντωνιάδης, Δομάζος, Οικονομόπουλος, Ρότσα, Βαζέχα, Καμάρας, Ταράσης, Βονόρτας, Μαραγκός, Φρατζέσκος, Σούρπης, Αθανασόπουλος, Καψής, Γονιός, Κόβης, Παπαβασιλείου, Αστράς, Πατσιαβούρας, Φούκος, Δημόπουλος Σπύρος, Αποστολάκης κ.α.) για να τιμήσουν έναν άνθρωπο που το ήθος και η ακεραιότητα του αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση.

Η γενική είσοδος του αγώνα είναι 3 ευρώ, εισιτήρια θα διατίθενται από το κατάστημα του Παναθηναϊκού στη Τσόχα και πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Αλέκου Παπαγεωργίου.