Δύο φορές, πρωί – απόγευμα προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε και σήμερα ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε τέσσερα τέρματα. Το απογευματινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία.

Στη προπόνηση ενσωματώθηκαν και οι Γιόσου Σαριέγκι και Σίλβα Κλέϊτον, οι οποίοι στο μεσοδιάστημα των δύο προπονήσεων, υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Σωτήρης Λεοντίου μετά την πρωινή προπόνηση παρουσίασε φλεγμονή (περιονυχία) στο δεύτερο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού με συνέπεια το απόγευμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος χτύπησε στο δεξί του πόδι κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάσταση του.