Την Κυριακή 9.1.2011 θα γίνει η γιορτή του “ΠΑΝΑΘΑΣ POWER CLUB” στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι μικροί φίλοι της ομάδας μας αλλά και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν Παναθηναϊκά τη νέα χρονιά και να διασκεδάσουν με το πλούσιο πρόγραμμα του “ΠΑΝΑΘΑΣ POWER CLUB” από 12.00 έως 16.00.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες της γιορτής θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στη “Χώρα των φουσκωτών” να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Λούνα Παρκ του ΠΑΝΑΘΑ, να βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα του Παναθηναϊκού, να απολαύσουν τα ποδοσφαιρικά κόλπα του ζογκλέρ Football Freestyler Πέπε και φυσικά να δοκιμάσουν τις υπέροχες γεύσεις του μπουφέ που θα είναι ανοιχτός για όλους.

ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ της γιορτής είναι:

1– Η ευκαιρία που θα έχουν οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

2– Να πάρουν το σετ με τα πλούσια δώρα του “ΠΑΝΑΘΑΣ POWER CLUB” .Για τους μικρούς μας φίλους, μέλη του Πανάθα Power Club, φέτος δεν θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους πρόσκληση για την είσοδο τους στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σημείωση: Τα παιδιά που δεν είναι μέλη του Πανάθα Power Club, θα μπορούν να έρθουν στην γιορτή με τους κηδεμόνες τους, πραγματοποιώντας επιτόπου την εγγραφή τους.