Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Καρνέζης, Μαυρίας, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Πίντο, Λαγός, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης, Σισόκο, Σο και Κουίνσι μαζί με τον προπονητή της ομάδας κ. Ρότσα και τους κ.κ. Βονόρτα, Παπαβασιλείου, Αγριογιάννη βρέθηκαν κοντά στα παιδιά συνομιλώντας μαζί τους, υπογράφοντας αυτόγραφα και προσφέροντάς τους δώρα.

Την ομάδα συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Β. Κωνσταντίνου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Στρ. Σωπήλης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνοΕΛΠΙΔΑ“, κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΠαίδωνΗ Αγία Σοφία” κ. Εμ. Παπασάββας, υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού και τους ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που δείχνουν στα άρρωστα παιδιά καθώς και για τα δώρα και τα αυτόγραφα που τους προσέφεραν.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Β. Κωνσταντίνου δήλωσε “Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να φέρει χαρά σε εσάς και στις οικογένειες των παιδιών. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση“.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα τόνισε “Συγκινούμαι που είμαι εδώ και βλέπω αυτό το τεράστιο έργο. Η αλληλεγγύη είναι ένα τεράστιο μάθημα ζωής και μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι“.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος ανέφερε “Ερχόμαστε κάθε χρόνο το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η υγεία. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα σε όλους τους τομείς και εύχομαι να συνεχίσει αυτές τις ενέργειες“.

Από τη μεριά του ο Χάρης Μαυρίας δήλωσε “Είναι πολύ ωραία η δουλειά που γίνεται στο ίδρυμα και βλέπουμε ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει. Μέσα από την καρδιά μας ερχόμαστε για να υποστηρίξουμε τα παιδιά“.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για πολλοστή φορά επισκέπτεται το 1ο Ογκολογικό Νοσοκομείο παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, καταθέτοντας τη διαχρονική της στήριξη και αναγνώριση στο κοινωνικά σπουδαίο και ιατρικά πρωτοπόρο έργο που τόσο πολύ βοηθάει τα μικρά παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.