Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2013. Με το δεξί μπήκε το Coca-Cola Cup για το 2013, αφού η συμμετοχή των νεαρών φίλων του ποδοσφαίρου ήταν για ακόμα μια φορά συγκλονιστική, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης. Πάνω από 860 παιδιά ηλικίας 14-19 ετών χωρισμένα σε 124 ομάδες, διασκέδασαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Kifissos Soccer Club στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Κοτσαρίδη ο οποίος τους μίλησε για την εμπειρία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και υπέγραψε αυτόγραφα. Η παρουσία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί στα ερχόμενα τουρνουά του Coca-Cola Cup, οπότε και τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στις επόμενες εγκαταστάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Σειρά στη διοργάνωση έχει η περιφέρεια, με την πρώτη επίσκεψη του Coca-Cola Cup στη Λιβαδειά. Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Γηπέδου της Λιβαδειάς την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, οι νέοι παίχτες θα μπουν στο παιχνίδι, θα χαρούν το ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό και τα μεγάλα δώρα της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, το Coca-Cola Cup ξεκίνησε στο Facebook το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι ποδοσφαιρικών γνώσεων που προκαλεί τους συμμετέχοντες να απαντήσουν σε μα σειρά ποδοσφαιρικών ερωτήσεων αυξανόμενης δυσκολίας, κάτω από την πίεση του χρονόμετρου. Το παιχνίδι ξεκίνησε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο. Σε κάθε μία απο τις 3 περιόδους του παιχνιδιού, οι 10 παίκτες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα κερδίσουν δωροεπιταγές από γνωστή αλυσίδα αθλητικής ένδυσης.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola που στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής και να αγωνιστούν για τη νίκη. Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία μια επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης, η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής και όλες οι πληροφορίες για τη διοργάνωση δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.