Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013. Η δεύτερη σεζόν του Coca-Cola Cup έκανε το πρώτο της βήμα εκτός Αττικής και το κοινό έδωσε για ακόμα μια φορά δυναμικό παρόν. Στο Ενωσιακό Γήπεδο της Λιβαδειάς διεξήχθησαν οι αγώνες σε ένα εξαιρετικό κλίμα με πολλούς νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου που ήρθαν μαζικά για να αγωνιστούν. Συνολικά 52 ομάδες και 400 παιδιά από όλες τις περιοχές του νομού Βοιωτίας έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι πανηγύρισαν όλοι μαζί την πρόκριση των πρώτων στην τελική φάση. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Βαγγέλης Κουτσόπουλος, ο οποίος γνώρισε τις ομάδες και απάντησε στα ερωτήματα των φίλων του ποδοσφαίρου.

Μέσα στα αξιοσημείωτα της τρίτης στάσης για το Coca-Cola Cup ήταν η συμμετοχή κοριτσιών που μάλιστα αγωνίστηκαν μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες, διεκδικώντας επί ίσοις όροις το έπαθλο. Η γυναικεία παρουσία μάλιστα συνεχίζεται μιας και για το επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο έχουν ήδη δηλώσει μεταξύ των υπολοίπων ομάδων συμμετοχή 6 ομάδες που αποτελούνται από κορίτσια! Το Coca-Cola Cup θα συνεχιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης και στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer (Παναγίας Μαλεβή 54, Τρεις Βαγιές), την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν. Πέραν της Αθήνας, της Λιβαδειάς και της Κρήτης, το Coca-Cola Cup θα ταξιδέψει τις επόμενες βδομάδες ακόμη σε Καλαμάτα, Γιάννενα, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Η νικήτρια ομάδα σε κάθε εγκατάσταση (μία ανά ηλικιακή κατηγορία σε κάθε αγωνιστική του τουρνουά) προκρίνεται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία επαγγελματικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.