Η Greenteam και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με την “Βήχος Ωρολόγια”, προσφέρουν από 2 συλλεκτικά ρολόγια αξίας 169,00 € έκαστο, σε κάθε εντός έδρας αγώνα που θα δώσει η Ομάδα στο πλαίσιο των SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ PLAY-OFFS 2012.

Σε κάθε αγώνα θα γίνεται κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού κατόχου διαρκείας και ενός κατόχου εισιτηρίου αγώνα. Οι νικητές θα ανακοινώνονται στα matrix του γηπέδου στο ημίχρονο καθώς και στην ιστοσελίδα της Ομάδας την επομένη κάθε αγώνα. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στο κεντρικό κατάστημα της Greenteam (Ανδρέα Παπανδρέου 27, Μαρούσι) όπου παίκτες του Παναθηναϊκού θα παραδώσουν τα δώρα στους νικητές, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί μέσα από την ιστοσελίδα.

Το ρολόι χειρός κυκλοφορεί σε 300 αριθμημένα κομμάτια, διαθέτει μηχανισμό Quartz ΜΙΥΟΤΑ 2115, ατσάλινη κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών και λουράκι σιλικόνης. Το πράσινο τριφύλλι του Παναθηναϊκού κοσμεί το καντράν στη θέση 12 ενώ στο πίσω καπάκι είναι χαραγμένος ο μοναδικός αριθμός σειράς.

Η πρώτη επιχείρηση ΒΗΧΟΣ ιδρύθηκε το 1898 στο Λαύριο από τον Νικόλαο Μ. Βήχο και το 1963 ανέλαβε την αντιπροσώπευση των χρονομέτρων HEUER. Από το 1974 αλλάζει δυναμικά η μορφή της επιχείρησης με στόχευση των δραστηριοτήτων της στο επώνυμο και ποιοτικό ρολόι. Σήμερα ο Όμιλος VICHOS Group (www.vichosgroup.gr)αποτελείται από τις εταιρείες ΒΗΧΟΣ Α.Ε. και ΒΗΧΟΣ Ο.Ε. που εισάγουν και αντιπροσωπεύουν γνωστές μάρκες ρολογιών, κοσμημάτων και ειδών γραφής.