Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Ι. Αλαφούζος μαζί με στελέχη της ΠΑΕ επισκέφθηκαν τις πρότυπες εγκαταστάσεις της adidas και χορηγού αθλητικού υλικού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στις εγκαταστάσεις τους υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. A. Gellner, ο οποίος ηγήθηκε της ξενάγησης στους χώρους σχεδιασμού και παραγωγής των αθλητικών προϊόντων και στη συνέχεια παρουσίασε τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και 2014-2015.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά Πρόεδρος ποδοσφαιρικού Συλλόγου επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της adidas για να δει από κοντά την ποιότητα, τον σχεδιασμό και την αξία των προϊόντων με τα οποία θ’ αγωνιστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού την προσεχή χρονιά και χιλιάδες φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν από τα επίσημα καταστήματα της Greenteam.

Η πολυετής συνεργασία του Συλλόγου μας με την adidas έχει στηριχθεί στην αμοιβαία εκτίμηση, στη διαχρονική πρωτοπορία και στον συνδυασμό της αθλητικής τεχνολογίας με τη δοξασμένη ιστορία της ομάδας μας.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θ’ ακολουθήσει και η επίσημη παρουσίαση στον κόσμο του Παναθηναϊκού της νέας φανέλας, η οποία θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στις νέες αγωνιστικές προσπάθειές τους, ενώ θα εμπνεύσει και πάλι τους αμέτρητους φιλάθλους του Τριφυλλιού.