Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διοργανώνει για πρώτη φορά το Sponsors Cup 2012, ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά για τους χορηγούς της, το οποίο θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας την Κυριακή 27 Μαΐου 2012.

Με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων με τις εταιρείες/ χορηγούς γύρω από τον κοινό μας παρονομαστή, το ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αποσκοπεί μακροπρόθεσμα στην καθιέρωση της διεξαγωγής του Sponsors Cup σε τακτική βάση. Φιλοδοξία μας είναι να εμπλουτίζουμε τη διαδικασία, προσθέτοντας κάθε χρόνο νέες δραστηριότητες και αξιοποιώντας την εμπειρία που θα προκύψει από τη διοργάνωση και τη συμμετοχή.

Το Sponsors Cup εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Π.Α.Ε. , αποτελώντας την αφετηρία μιας σειράς από ενέργειες και δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν με γνώμονα μια πιο ενεργή, άμεση και διαδραστική επικοινωνία με τις εταιρείες/ χορηγούς, των οποίων ο ρόλος στη διαμόρφωση και τη διατήρηση της δυναμικής του Παναθηναϊκού είναι πιο καθοριστικός από ποτέ.

Τον «τίτλο» του Sponsors Cup 2012 θα διεκδικήσουν οι: ΟΠΑΠ, adidas, Όμιλος Forthnet, ΟΤΕ, Cosmote, Όμιλος Υγεία, Powerade, Lamberts, Travel Plan & Direction.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζουν η adidas, για την προμήθεια όλου του αθλητικού υλικού, η για την παροχή αναψυκτικών και η everest για τα γεύματα που θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες.

Το «τρόπαιο» για τη νικήτρια ομάδα θα είναι από μια καινούργια φανέλα του Παναθηναϊκού της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, για κάθε μέλος της!