Το Coca-Cola Cup 2012-2013 έφτασε στο τέλος του, έχοντας επισκεφθεί 9 πόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Λιβαδειά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Γιάννενα, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη) και έχοντας υποδεχτεί σχεδόν 8.000 νεαρούς αθλητές . Πλέον ήρθε η ώρα των νικητών να απολαύσουν τα μεγάλα δώρα. Οι καλύτερες ομάδες από τις 12 εγκαταστάσεις, στις οποίες διεξήχθησαν οι αγώνες, συμμετείχαν στους μεγάλους τελικούς που πραγματοποιήθηκαν στα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή».

Η κυπελλούχος ομάδα στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 ετών ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Τορίνο, όπου θα ζήσει μια αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία με την Juventus F.C. Εκεί, θα περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Juventus F.C. και θα μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου. Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus F.C.

Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μία ανά κατηγορία) κέρδισαν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου στην περιοχή της Ιτέας. Το camp είναι υψηλών προδιαγραφών και θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα των ανθρώπων της Arsenal FC. Συγκεκριμένα, οι Λάκης Παπαϊωάννου (σκάουτ της Arsenal για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών), Tony Roberts (προπονητής τερματοφυλάκων της δεύτερης ομάδας της Arsenal FC) και Μάριο Μπόνιτς (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας και διεθνής σκάουτ) θα επιβλέψουν την προπόνηση των παιδιών και θα τους καθοδηγήσουν έτσι ώστε να μάθουν να ζουν το ποδόσφαιρο “The Arsenal Way”. Στο τέλος του καμπ, οι αθλητές των ομάδων 14-15 και 16-17 που κέρδισαν τη συμμετοχή τους θα παραλάβουν μια κάρτα αξιολόγησης που θα περιγράφει την αγωνιστική τους πρόοδο κατά τη διάρκεια του camp. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν με τα αυστηρά κριτήρια των ανθρώπων της Arsenal FC και οι καλύτεροι θα έχουν την ευκαιρία, αν ξεχωρίσουν, να προωθηθούν σε ομάδες του εξωτερικού, για να δοκιμαστούν στη συνέχεια από τις σχολές υποδομών των αντίστοιχων ομάδων.

To Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, αναμένοντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερες συμμετοχές.