Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2013. Η Κρήτη υποδέχτηκε το Coca-Cola Cup, το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 για παιδιά ηλικίας 13-19 ετών. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Lido Soccer στο Ηράκλειο αγωνίστηκαν πάνω από 440 παίκτες που ταξίδεψαν από κάθε άκρη της Κρήτης για να μπουν στο παιχνίδι και να ζήσουν τον αγωνιστικό παλμό. Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν ιδιαίτερα τις 64 ομάδες στο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν στους θεατές ένα μοναδικό θέαμα, ενώ οι πρώτες ομάδες κάθε ηλικιακής κατηγορίας κέρδισαν τη συμμετοχή τους στους μεγάλους τελικούς της Αθήνας τον Μάιο όπου και θα διεκδικήσουν μεγάλα ποδοσφαιρικά δώρα.

Επόμενη στάση στο ταξίδι του Coca-Cola Cup σε όλη την Ελλάδα είναι η Καλαμάτα και συγκεκριμένα τα γήπεδα του Olympico Mini Soccer Club στις 16 και 17 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή στο Coca-Cola Cup είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν μέσω της σελίδας www.coca-cola.gr. Μετά την Αθήνα, τη Λιβαδειά και την Κρήτη, το Coca-Cola Cup θα ταξιδέψει τις επόμενες βδομάδες σε Γιάννενα, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Η νικήτρια ομάδα σε κάθε εγκατάσταση (μία ανά ηλικιακή κατηγορία) προκρίνεται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία επαγγελματικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.