Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό στο facebook (facebook.com/travelplannews) με θέμα «Πράσινες» πόλεις της Ευρώπης. Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 8 ημερών στο Πουκέτ με την Thai, για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

«Think green» και καταγράψτε με την ψηφιακή σας ή/και την video camera σας τη δική σας εικόνα από πράσινες ευρωπαϊκές πόλεις. Εμπνευστείτε από μια λεπτομέρεια, μια συνήθεια, ένα τοπίο, δίνοντας το δικό σας οικολογικό μήνυμα για τις Πράσινες πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου και δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό.

Η διαδικασία είναι απλή… Κάνετε like στην σελίδα Travel Plan του facebook (facebook.com/travelplannews), συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής και στέλνετε το link από την φωτογραφία ή/και το video σας. Από εκεί και πέρα επιτροπή αποτελούμενη από δύο έγκριτους δημοσιογράφους από την εφημερίδα «Το Βήμα», μαζί με δύο στελέχη του δημιουργικού τμήματος του Travel Plan, θα αναλάβουν να αναδείξουν τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες και videos. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα θα τεθούν σε ψηφιακή «ψηφοφορία» του κοινού, μέσω “likes” στην σελίδα στο facebook. Συμμετοχές θα γίνονται δεχτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.

Οι πόλεις της Ευρώπης μέρα με την μέρα αλλάζουν, καθώς γίνονται πιο «Πράσινες» από ποτέ! Χώροι πρασίνου, συγκοινωνίες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δημιουργούν ένα πολλά υποσχόμενο φιλικότερο προς το περιβάλλον μέλλον. Άλλωστε, με τέσσερεις στους πέντε Ευρωπαίους να κατοικούν στα μεγάλα αστικά κέντρα, η «πράσινη» πόλη αποτελεί μονόδρομο προς την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Για το λόγο αυτό, το Travel Plan σας προσκαλεί να δώσετε τη δική σας «πράσινη πινελιά». Δηλώστε συμμετοχή σήμερα στο διαγωνισμό facebook.com/travelplannews και ετοιμάστε μαγιό & αντιηλιακό για 8 ημέρες στο Πουκέτ!