Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς, συνεχίζει προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους του «Τριφυλλιού».

Στον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που έγινε την Κυριακή 18/11, ακόμη τρείς φίλαθλοι και κάτοχοι της PANATHINAIKOS FC VISA, έχοντας εξαργυρώσει 3.000 τριφύλλια ξεναγήθηκαν στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα. Η ξενάγηση περιλάμβανε τα Αποδυτήρια της Ομάδας, το Γραφείο Αγώνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όπου λαμβάνονται οι επιχειρησιακές αποφάσεις και συντάσσονται οι συνθέσεις των Ομάδων, τον αγωνιστικό χώρο τα Δημοσιογραφικά θεωρεία και την Αίθουσα Συνέντευξης Τύπου όπου γίνονται οι δηλώσεις μετά τον αγώνα και τους χώρους των Επισήμων του γηπέδου.

Στον ίδιο αγώνα ένας ακόμη μικρός φίλος της Ομάδας, χάρη στην PANATHINAIKOS FC VISA, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Εξαργυρώνοντας απλώς τους πόντους-τριφύλλια κέρδισε μία θέση στο line up του αγώνα. Ο μικρός φίλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συνοδεύοντας τους παίκτες «πάτησε» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και συμμετείχε στο καθιερωμένο τελετουργικό παράταξης των ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα!

Το «Line up kid» και το «Τour@Match Day» είναι μόνο κάποια από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρο σας πραγματικότητα!
• Επισκεφθείτε το προπονητικό κέντρο της Ομάδας
• Αποκτήστε την αγωνιστική φανέλα με την υπογραφή του αγαπημένου σας παίκτη
• Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα & εμπειρίες

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:
• 15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
• Άτοκες δόσεις στην αγορά των Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ καθώς και σε μεγάλο αριθμό συμβεβλημένων με την Τράπεζα Πειραιώς καταστημάτων
• Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα
• Συλλογή τριφυλλιών με κάθε νέα συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης στο site www.pao.gr ή στο τηλ. 18 28 38.