Ο Παναθηναϊκός υπέστη μια πολύ βαριά ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 4-1 και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μόλις μία αγωνιστική πριν απ’ το φινάλε της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2’ με πλασέ του Τόμας στο αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα σε νέο σουτ του Κωνσταντέλια στο 19’. Στο 23’ οι Πράσινοι δημιούργησαν καλές προϋποθέσεις για να απειλήσουν με τον Σπόραρ, έπειτα από σέντρα του Κώτσιρα, όμως ο Κοτάρσκι πρόλαβε την μπάλα προτού εκτελέσει ο Σλοβένος στράικερ. Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37’. Ο Ρουμπέν δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Κωνσταντέλιας σέντραρε για τον Τάισον, που πέτυχε το 1-0.

Στο 61’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Μπάμπα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σπόραρ νικήθηκε σε τετ α τετ απ’ τον Κοτάρσκι που απέκρουσε εντυπωσιακά. Κι αντί να ισοφαρίσουν οι Πράσινοι, βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 καθώς στο 70’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαμάτα απ’ τον Γεντβάι. Ο Ζίβκοβιτς ήταν εύστοχος γράφοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το Τριφύλλι προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και το έκανε καθώς στο 78’ η συνεργασία του Μλαντένοβιτς με τον Γερεμέγεφ απέφερε ένα γκολ. Ο Σουηδός σκόραρε με κεφαλιά και ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1.

Η ομάδα του Φατίχ Τεριμ ανοίχτηκε κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης και ο ΠΑΟΚ, που βρήκε χώρους, σκόραρε δύο φορές στα τελευταία λεπτά. Ο Βιεϊρίνια στο 89’ και ο Ζίβκοβιτς στο 92’ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Οι Πράσινοι υποδέχονται τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο και η νίκη είναι μονόδρομος…

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81′ Σβαμπ), Μουργκ (19’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (66’ Ζίβκοβιτς), Ντεσπόντοφ (81′ Βιεϊρίνια), Τόμας (66’ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (66’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Γεντβάι, Ρουμπέν, Τσέριν (88′ Λημνιός), Μπακασέτας (67’ Γερεμέγεφ), Μπερνάρ (86′ Βιλένα), Μαντσίνι (67’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ.