Ξεκίνησε σήμερα με μεγάλη συμμετοχή, η εθελοντική δράση των φίλων του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της Λεωφόρου.

Οι Εθελοντές ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και «πάτησαν» Λεωφόρο, συμμετέχοντας ενεργά με το δικό τους χρώμα στα έργα ανάπλασης του ιστορικού μας γηπέδου.

Ανάμεσα στους φίλους της ομάδας βρέθηκαν εργαζόμενοι και Στελέχη του Συλλόγου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Διευθυντής του Εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Παρθενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο πιο ιστορικό γήπεδο της χώρας. Η Λεωφόρος ανοίγει απόψε τις Θύρες της και υποδέχεται τους Εθελοντές για να ανανεωθεί από το μεράκι και την αγάπη τους. Οι φίλαθλοι θα βοηθήσουν στις εργασίες αισθητικής βελτίωσης και μέχρι την Κυριακή περιμένουμε και άλλον κόσμο να έρθει. Ο Εθελοντισμός είναι παναθηναϊκή αξία και ο Σύλλογος χρειάζεται κοντά του τον κόσμο γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις».

Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν στις εργασίες καλλωπισμού και καθαρισμού του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου της Λεωφόρου.

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός προσφέρθηκε από τον Σύλλογο σε συνεργασία με την εταιρεία Karcher, ενώ στο τέλος των εργασιών οι φίλοι της Ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με αναψυκτικά και σνακ που προσφέρθηκαν από την ΠΑΕ και την ευγενική χορηγία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του Ομίλου Βλάση Σταθοκωστόπουλου.

Η εθελοντική δράση θα συνεχιστεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο με προγραμματισμένα ραντεβού το Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα 19:00 – 22:00 και την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 9:00 – 13:00 και 19:00 – 22:00.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούμε τους φίλους-εθελοντές να προσέρχονται περίπου 20 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα στο σημείο συνάντησης της οδού Τσόχα – κατάστημα Greenteam.

Επίσης, παρακαλούμε να μην έχετε μαζί σας προσωπικά αντικείμενα αξίας, καθώς δεν προβλέπεται χώρος φύλαξης και να προτιμήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο γήπεδο.