Με γκολ του Γιώργου Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη στην Ρουμανία κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “πράσινοι” απείλησαν την εστία των γηπεδούχων στο 44′ καθώς μετά από κόρνερ του Καραγκούνη ο Ντόλχα δεν μπλόκαρε σταθερά, αλλά κάνεις από τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 51΄ με μακρινό σουτ του Κατσουράνη το οποίο μπλόκαρε ο Ντόλχα. Τρία λεπτά αργότερα το “Τριφύλλι” έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Νίνης από δεξιά έκανε την συρτή σέντρα, ο Κατσουράνης “πάτησε” την μπάλα για τον Σαλπιγγίδη, αλλά το σουτ του επιθετικού των “πρασίνων” έσωσε ο Ντόλχα. Στο 56΄ το σουτ του Τόρζε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού. Στο 62΄ νέα ευκαιρία για το “Τριφύλλι” όταν ο Σαλπιγγίδης μετά από μπαλιά στον κενό χώρο, έφτασε στη περιοχή, πάσαρε στον Κατσουράνη που άμεσως έκανε το σουτ, αλλά ο Ντόλχα με νέα εξαιρετική απόκρουση έσωσε την ομάδα του στερώντας το γκολ στους “πράσινους”. Στο 75′ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από κόρνερ του Καραγκούνη. Στο 79΄ ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Γιώργος Καραγκούνης έγινε κάτοχος της μπάλας πολλά μέτρα έξω από τη περιοχή της Ντιναμό και με ένα δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Ντόλχα και χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Παναθηναϊκό. Στο 86΄ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ της Ντιναμό. Η τύχη όμως ήταν με το μέρος του “Τριφυλλιού” καθώς η εκτέλεση του Νικουλέσκου πέρασε άουτ.

Ντιναμό: Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Κονέ, Μπόστινα (73′ Ρους), Κριστέα, Γκοϊαν, Αντριαν Κριστέα (86′ Νικολέσκου), Τόριε, Σκαρλατάχε, Τάμας, Αλέξε (52′ Ζίκου).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Λέτο (46′ Νίνης), Σαλπιγγίδης (67′ Ρουκάβινα), Ζιλμπέρτο, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης (83′ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης.