Χάρη σε ένα γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94′), ο Παναθηναϊκός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα στο οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος με τελικό σκορ 2-2, παραμένωντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Οι Πράσινοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 ύστερα από την ιδιαίτερα κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Α’ ημίχρονο. Το σκορ για την ομάδα της Καβάλας άνοιξε στο 21′ ο Ονουάτσι με μακρινό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 43′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και στο 56′ μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Κατσουράνη ο οποίος αξιοποίησε την παράλληλη ασσίστ του Νίνη και πλάσαρε εύστοχα τον Κάλατς.

ΚΑΒΑΛΑ: Κάλατς, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Παβίσεβιτς, Ντομπρασίνοβιτς (79′ Πόποβιτς), Ντικροκ, Ρινκον (71′ Σουλτανίδης), Ορούμα, Ιωάννου (65′ Μεντί), Ονουάτσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Μπιάρσμιρ (46′ Σαλπιγγίδης), Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο (57′ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Νίνης, Γκάμπριελ, Λέτο (73′ Ρουκάβινα), Σισέ.