Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Λεωφόρο αλλά και πρωινή προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ.

Το πρόγραμμα όσων προπονήθηκαν περιλάμβανε ζέσταμα και γυμναστήριο.

Μπεργκ, Λουντ, Αμπέντ, Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες, ο Τελάντερ επίσης απουσίασε, λόγω ίωσης, ενώ Λέτο και Μολέδο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά στο ματς των «πράσινων» με τον Πανιώνιο, έληξε με 4-1, με τον Πέτριτς να κάνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 1-0 στο 11’, ενώ ο Μπουμάλ κέρδισε πέναλτι στο 16ο λεπτό από τον Ποζατζίδη, ο Μαμούτε ανέλαβε την εκτέλεση του και πέτυχε το 2-0.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, έφτασε απέναντι στον Παπαδόπουλο και με πλασέ έκανε το 3-0, στο 27’. Στο 49ο λεπτό ο Μπακασέτας μείωσε με μακρινό σουτ σε 3-1, ενώ στο 54’ και μετά από ωραίο παράλληλο γύρισμα του Βλαχοδήμου μέσα στην περιοχή ο Κλωναρίδης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Ο. (46′ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (62′ λ.τ. Νάνο), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (73′ Βαλμάς), Λαγός, Εσιέν (57′ Εβαντζελίστα), Μπουμάλ (46′ Καλτσάς), Βλαχοδήμος Π. (66′ Στάικος), Πέτριτς (46′ Κλωναρίδης), Μαμούτε.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46′ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73′ Βλάχος Β.), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (75′ Βλάχος Κ.) Ποζατζίδης (60′ Τασουλής), Κόρμπος (46′ Μπακασέτας), Τζανδάρης (75′ Μπλέτσας), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (80′ Πινιώτης), Μπαργκάν (60′ Βιγιάλμπα).

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9:30 το πρωί.